Web design & Onderhoud NEHLEE

Na 20 jaar website bouwen uitsluitend voor mezelf en vrienden, besloten om ook andere hiermee te helpen.

Omdat het erg leuk is om mensen te helpen met websites en het onderhouden daarvan, hebben we besloten om onze service aan te gaan bieden aan andere bedrijven.

Of dit nu gaat om een kleine website voor een eenmanszaak of een grotere website voor een groter bedrijf wij kunnen het voor jouw regelen.

Daarnaast ook het onderhouden van een website, kunnen wij volledig uit handen nemen.

START NEHLEE

Dit bedrijf is gestart in 2021 met het aanbieden van onze service aan andere bedrijven. Maar eigenlijk doen we dit al sinds 2001.

Destijds alleen voor onze eigen websites. Wij weten dus precies hoeveel tijd er in gaat zitten als je zelf alles uit moet zoeken en moet maken.

Tijd die je veel beter direct in je bedrijf kan steken, om deze te laten groeien en meer klanten binnen te halen. Immers ook voor jouw geldt dat er maar 24 uur in een dag zitten en daar moet je er ook nog een paar van slapen.

Onze missie

Het is onze missie om mooie websites te bouwen. Het is ook belangrijk dat deze website snel laden.

Wij kunnen u ook adviseren of u bepaalde eigenschappen wel of niet op een website moet plaatsen. Soms zijn dingen mooi maar hebben ze een nadelig effect op de rest.

Daarnaast vinden wij het uitermate belangrijk dat de website ook na oplevering goed blijft werken. Ook hier hebben wij oplossingen voor.

Besteed meer tijd aan je bedrijf.
Wij zorgen voor je website!

Op deze manier heb jij geen omkijken naar je website.
En daarmee volledige focus op de belangrijke zaken van je bedrijf.

Hoe spreek je NEHLEE uit?

Uitspraak van NEHLEE