Nehlee onderhoud
voor een blijvend werkende website

Met Nehlee onderhoud blijft jouw website werken.
Houd je site altijd in topconditie, geniet van maximale prestaties en bereik blijvend succes online.
Ontdek de zorgeloze weg naar een krachtige online aanwezigheid.

Content updaten

Een website moet mee evalueren met je bedrijf en dus ook de meest relevante informatie laten zien.

wat als bezoekers geen website vinden

Veiligheid

Updaten van het CMS en de plugins e.d. is een absolute must om je website veilig te houden voor jouw en je klanten.

Website laten Onderhouden

Zodra u klaar bent met uw web design project, is het tijd om de sleutels over te dragen en uw zorgen over het onderhoud uit handen te geven.

Een website zonder regelmatige updates van de inhoud is niet zo effectief als het zou kunnen zijn.

Dit omdat zoekmachines, uw website bezoekers, en uw concurrenten, allemaal veranderen, en zoekmachines bepalen de relevantie van een website door de frisheid ervan.

Website laten updaten

Uw website is het gezicht van uw merk en het is waar u in contact komt met uw potentiële klanten.

Uw website moet uw bedrijf vertegenwoordigen.

Daarom moet u ervoor zorgen dat uw website up-to-date, veilig en goed presteert.

Geef deze zorg uit handen.

Easy peasy

Je hebt werkelijk geen omkijken naar het feit of je website wel up to date is en de laatste content heeft.

Het wordt allemaal voor je geregeld.
Het was nog nooit zo gemakkelijk om een website te hebben.

Die bij de tijd is en up to date is. Zo kun jij je volledig richten op je onderneming en zorgen wij voor je website.

Website laten onderhouden

Eigenaren van bedrijven hebben het zo druk met het runnen van hun bedrijf dat ze vaak moeite hebben met het bijhouden van website updates.

Bij Nehlee, weten we dat ondernemers niet de tijd of energie hebben om bij te blijven met deze website veranderingen.

Dat is waarom wij het gemakkelijk voor u hebben gemaakt. Wij gaan verder waar anderen stoppen en zorgen ervoor dat uw website blijft werken zoals het hoort.

website onderhoud service
website updates zijn heel erg belangrijk

Website updaten

Het niet updaten van uw website software kan leiden tot veiligheidsrisico’s en uw website kan verouderd raken, wat de kans vergroot dat Google u bestraft.

Het is daarom erg belangrijk dat deze updates gedaan worden, het is simpel weg geen keuze om ze niet te doen. Natuurlijk is het mogelijk om dit allemaal zelf te doen. Maar vergis je niet het updaten van één onderdeel kan er voor zorgen dat een andere onderdeel problemen krijgt.

Het is daarom veel makkelijker en minder tijd rovend voor jouw om dit uit te besteden.

Website zonder zorgen

Kies je er voor om je website door Nehlee te laten maken. Dan kies je ervoor om een website te laten maken die het goed doet op een desktop maar ook op mobiele apparaten zoals een mobiele telefoon.

Daarnaast verzeker je jouw bedrijf van een website die up to date is en die regelmatig geüpdatet wordt, zodat veiligheidsrisico’s tot een minimum beperkt worden.

Dus wil je een tekst veranderen of een foto wijzigen je kan het gewoon doorgeven en het zal verandert worden voor je.

Dus het is niet meer nodig iedere paar jaar een nieuwe website aan te schaffen, jouw website verandert gewoon met de tijd mee.

website zonder omkijken

Direct starten!

Website zonder omkijken!

Op zoek naar een professionele website die uw bedrijf naar een hoger niveau tilt?

Nehlee webdesign is hier om te helpen! Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites voor serieuze ondernemers die online indruk willen maken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis adviesgesprek!

Als je aan het kijken bent om een website te laten maken, dan zijn er simpel weg drie opties:

Optie 1: je gaat hem zelf maken, hou dan wel rekening met een learning curve. Er gaat dus veel tijd in zitten die je waarschijnlijk beter kan besteden aan andere taken. Nadeel als de website klaar is dan moet je er nog veel tijd in steken om de website up to date te houden, update kan problemen meebrengen die erg veel tijd in beslag nemen of erger nog je website breken.

Optie 2: je laat een website maken, simpel en relatief snel. Je betaald eenmalig en klaar is kees. Nadeel je website wordt niet geüpdatet en content wordt niet aangepast. Je zit dus al snel met een website die niet meer goed werkt.

Optie 3: je kies voor een website bij ons, alles wordt voor je geregeld. Nadeel je houdt extra tijd over 😉 en het kost je een beetje geld.

Het laten onderhouden van uw website is net zo belangrijk als het maken van een website. Naarmate uw website groeit, zult u ook meer redenen hebben om hem te laten onderhouden.

Maar klanten van Nehlee hebben daar geen omkijken naar want, Nehlee zorgt voor website up-to-date, inclusief nieuwe inhoud, gebroken links, wijzigingen aan content en meer, afhankelijk van het gekozen pakket.

Nehlee bouwt website op basis van het WordPress CMS (content management systeem), je kan dit CMS aanpassen met thema’s en plugins. Maar zowel het CMS als de thema’s en plugins hebben regelmatig updates, van groot tot klein.

De last van het updaten van plugins, corefiles en thema updates, samen met versie upgrades, kan zelfs voor de meest doorgewinterde WordPress gebruiker ontmoedigend zijn. Wanneer updates frequenter worden in WordPress, kan het onderhoud en de beveiliging van de site moeilijker en tijdrovender worden.

Maar gelukkig voor jouw doet Nehlee dit, van het identificeren waar updates nodig zijn tot het implementeren van core updates, plugin updates, en thema updates.

In deze tijd is het hebben van een website bijna een noodzaak. Grote en kleine bedrijven duiken de hele tijd online op, en als u relevant wilt blijven, hebt u een website nodig. Helaas kan het maken van een website behoorlijk intimiderend zijn als je een beginner bent.

Gelukkig voor jouw, heb jij er bij ons geen omkijken naar, alles wordt volledig voor je geregeld.

Een domeinnaam is het webadres van uw website. Een domeinnaam is zo veel meer dan alleen een websiteadres – het is uw merk. In feite zijn het registreren van een domeinnaam en een website twee verschillende onderdelen van het maken van uw website, en domeinregistrators zijn van vitaal belang bij het faciliteren van dit proces.

Dus zodra u een website wilt, moet u er een domeinnaam voor registreren. Een domeinnaam is het webadres (URL) voor uw website, en dit wordt mogelijk gemaakt door een domeinnaam te registreren bij een domeinnaamregistrar. Het DNS (Domain Name System) vertaalt domeinnamen in IP-adressen, zodat computergebruikers toegang kunnen krijgen tot uw website.

Maar gelukkig voor jouw doen wij dit allemaal. Dus hoef jij er niet veel verstand van te hebben of erover te leren. Je kan deze tijd dus mooi in je bedrijf steken.

De kosten voor het laten maken van een website lopen flink uit een en er is moeilijk één bepaalde prijs te geven. Als ik dan toch wat moet zeggen is het ergens tussen de 399 en de 10 duizend met uitschieters tot 30 duizend + , afhankelijk van je wensen voor de website en o.a. het aantal pagina’s

Maar het houdt helaas niet op bij het laten maken van de website. De website moet daarnaast onderhouden worden en ge-update worden. In veel gevallen zal de maker dit niet doen, maar ga je het zelf doen hou er dan rekening mee dat dit stiekem veel tijd in beslag gaat nemen.

Het beste is dus om te kiezen voor een bedrijf dat zowel je website wil maken als het onderhoud e.d. wil doen, dit zorgt er namelijk ook voor dat de maker goede plugins kiest om je website functies uit te breiden.

Daarnaast blijft je website altijd up to date. Denk bijvoorbeeld eens aan een actie van een paar jaar geleden die nog online staat, of dat er in de zomer nog opstaat dat je 1ste kerstdag dicht bent. Dat straalt natuurlijk af op wat de klant over jouw bedrijf gaat denken.