Website laten maken

Mobiel vriendelijke website

Voor iedereen die een betere website wil

Wilt u een website die er professioneel uitziet en altijd up to date is? Dan zijn wij de aangewezen partner voor jouw! Wij bouwen websites voor de serieuze ondernemer, zodat jij je kunt focussen op je business.

Geen website

Voor iedereen die nog geen website heeft

macbook lege browser

Wel een Website

Maar ook voor als je al wel een website hebt, maar een betere wil.

meteen starten!

Mobiel Vriendelijke Website Laten Maken!

Op zoek naar een professionele website die uw bedrijf naar een hoger niveau tilt?

Nehlee webdesign is hier om te helpen! Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites voor serieuze ondernemers die online indruk willen maken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis adviesgesprek!
Website laten maken

Wij gebruiken WordPress. WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) dat beschikbaar is. Het is zeer aanpasbaar en gebruiksvriendelijk. WordPress begon als een blogging platform, maar is sindsdien geëvolueerd tot een volwaardig platform dat gebruikt kan worden door elke professional, ondernemer, of klein bedrijf.

Ruim 40% van alle website wereldwijd draait op WordPress.

Naast het CMS komen er ook nog plugins en een thema bij. Om te zorgen dat alles goed draait gaat er een hoop tijd in zitten. Tijd die je beter kan besteden aan je bedrijf. Besteed het website laten maken gedeelte uit aan ons.

Want naast het laten maken van een website, komt er ook nog bij dat je regelmatig updates nodig hebt en dat je waarschijnlijk ook regelmatig content wil wijzigen.

Het laten onderhouden van uw website is net zo belangrijk als het maken van een website. Naarmate uw website groeit, zult u ook meer redenen hebben om hem te laten onderhouden.

Maar klanten van Nehlee hebben daar geen omkijken naar want, Nehlee zorgt voor website up-to-date, inclusief nieuwe inhoud, gebroken links, wijzigingen aan content en meer.

Nehlee bouwt website op basis van het WordPress CMS (content management systeem), je kan dit CMS aanpassen met thema’s en plugins. Maar zowel het CMS als de thema’s en plugins hebben regelmatig updates, van groot tot klein.

De last van het updaten van plugins, corefiles en thema updates, samen met versie upgrades, kan zelfs voor de meest doorgewinterde WordPress gebruiker ontmoedigend zijn. Wanneer updates frequenter worden in WordPress, kan het onderhoud en de beveiliging van de site moeilijker en tijdrovender worden.

Maar gelukkig voor jouw doet Nehlee dit, van het identificeren waar updates nodig zijn tot het implementeren van core updates, plugin updates, en thema updates.

In deze tijd is het hebben van een website bijna een noodzaak. Grote en kleine bedrijven duiken de hele tijd online op, en als u relevant wilt blijven, hebt u een website nodig. Helaas kan het maken van een website behoorlijk intimiderend zijn als je een beginner bent.

Gelukkig voor jouw, heb jij er bij ons geen omkijken naar, alles wordt volledig voor je geregeld.

Een domeinnaam is het webadres van uw website. Een domeinnaam is zo veel meer dan alleen een websiteadres – het is uw merk. In feite zijn het registreren van een domeinnaam en een website twee verschillende onderdelen van het maken van uw website, en domeinregistrators zijn van vitaal belang bij het faciliteren van dit proces.

Dus zodra u een website wilt, moet u er een domeinnaam voor registreren. Een domeinnaam is het webadres (URL) voor uw website, en dit wordt mogelijk gemaakt door een domeinnaam te registreren bij een domeinnaamregistrar. Het DNS (Domain Name System) vertaalt domeinnamen in IP-adressen, zodat computergebruikers toegang kunnen krijgen tot uw website.

Maar gelukkig voor jouw doen wij dit allemaal. Dus hoef jij er niet veel verstand van te hebben of erover te leren. Je kan deze tijd dus mooi in je bedrijf steken.

De kosten voor het laten maken van een website lopen flink uit een en er is moeilijk één bepaalde prijs te geven. Als ik dan toch wat moet zeggen is het ergens tussen de 399 en de 10 duizend met uitschieters tot 30 duizend + , afhankelijk van je wensen voor de website en o.a. het aantal pagina’s

Maar het houdt helaas niet op bij het laten maken van de website. De website moet daarnaast onderhouden worden en ge-update worden. In veel gevallen zal de maker dit niet doen, maar ga je het zelf doen hou er dan rekening mee dat dit stiekem veel tijd in beslag gaat nemen.

Het beste is dus om te kiezen voor een bedrijf dat zowel je website wil maken als het onderhoud e.d. wil doen, dit zorgt er namelijk ook voor dat de maker goede plugins kiest om je website functies uit te breiden.

Daarnaast blijft je website altijd up to date. Denk bijvoorbeeld eens aan een actie van een paar jaar geleden die nog online staat, of dat er in de zomer nog opstaat dat je 1ste kerstdag dicht bent. Dat straalt natuurlijk af op wat de klant over jouw bedrijf gaat denken.